Logeren in een stacaravan in Drôme

Drôme is een van de departementen van de regio Rhône-Alpes Auvergne, in het zuidoosten van Frankrijk. Het staat zowel bekend om zijn natuurlijke schoonheid als om zijn architectonische, archeologische en gastronomische rijkdom. Met andere woorden, het heeft grote verrassingen in petto voor gezins- of gezellige vakanties. Als we in het noordelijke deel de groene bergachtige landschappen van de Drôme des Collines vinden, in het zuiden is er de Drôme Provençale, die de Dauphiné van de Provence scheidt, kastelen, dorpjes op een heuvel beschermt en geniet van een mediterraan klimaat. In het westen van de regio staan ​​de Rhônevallei en de vlakte van Valence bekend om hun erfgoed en levenskunst en Royans-Vercors; in het oosten staan ​​berglandschappen, prachtige panorama's en gewaagde wegen centraal. In het midden van de regio ligt de Drôme-vallei, doorkruist door de gelijknamige rivier, die Vercors van de Provence scheidt. Dit deel staat bekend om zijn bergachtige uitlopers, de heuveldorpjes en de wijngaarden. U kunt optimaal genieten van de schoonheid van het huren van stacaravans in de Drôme, op natuurcampings zoals Le Soleil Fruité, die u op deze site kunt vinden.

Le Soleil Fruité verhuurt stacaravans in Drôme

Wilt u de Drôme en zijn charmes proeven tijdens uw vakantie? In het hart van de Rhône-vallei, aan de poorten van de Provence, nodigt camping Soleil Fruité u uit om te blijven. Openluchthotel op menselijke schaal, genesteld in een oud veld van abrikozenbomen, het nodigt u uit om te genieten van de zon en de zoetheid van deze regio. U plaatst uw bagage ergens tussen de Ardèche-bergen en het Vercors-massief en mist niets. De 4-sterren camping heeft een verwarmd zwembad met kinderbad en glijbaan, sportvelden, wifi, winkels en biedt vele diensten. Om u te verwelkomen verhuurt dit hotel stacaravans en ruime en zeer goed uitgeruste staanplaatsen. Verkrijgbaar in verschillende reeksen en uitgerust met alle essentiële apparatuur, de stacaravans garanderen optimaal comfort en zorgen voor uw welzijn. De min of meer schaduwrijke en afgebakende plaatsen mogen niet worden overtroffen met elektriciteit, onderhouden toiletten, drinkwater, wasserette en andere voorzieningen. Je verblijft er zo comfortabel mogelijk in tent, camper en caravan. Of uw vakantie nu een weekend, meerdere dagen of weken duurt, beleef een tijdloze vakantie op deze camping.

Stacaravans te huur bij Soleil Fruité

Wie het comfort van stacaravans verkiest boven tenten en bewoonbare voertuigen, vindt schoenen aan de voeten op camping Soleil Fruité. Elke stacaravan staat al op een groot perceel dat wordt beschermd door natuurlijke heggen en heeft een nette vormgeving. Ze zijn allemaal uitgerust met een overdekt terras en airconditioning. Afhankelijk van het model en de capaciteit (tussen 2 en 6 personen, kan het twee of drie slaapkamers hebben. Net als een echte accommodatie hebben ze een volledig uitgeruste keuken: borden, kookplaten, grote koelkast, magnetron), een zithoek met bank, een badkamer, apart toilet ... en tv in de high-end modellen. De camping biedt dekens en kussens en verhuurt ander beddengoed.
Uw vakantiehuis is ook omgeven door boomgaarden en fruitbomen. Vanuit uw stacaravan kunt u gemakkelijk fietspaden, wandelpaden volgen, lokale producten en regionale gerechten ontdekken. Er zijn ook veel sportieve en culturele activiteiten mogelijk met rivieren, steden als Valence, Romans-sur-Isère en vele andere in de buurt.

Latest additions

aquamarijn-zeiltochten.nl