Bezoek het dorp Saint Jean du Gard tijdens uw verblijf op camping Les Plans

Als je een passie hebt voor toerisme, dan zal een verblijf in de Gard je goed doen. Ontdek het dorp Saint Jean du Gard en kies voor een reservering op camping Les Plans. Tijdens uw verblijf geniet u van het geluk van de rivier en brengt u perfecte nachten door in comfortabele verhuur (stacaravans, bungalows, enz.). De camping-saint-jean-du-gard.fr site zal u ideaal begeleiden.

Het ontdekken van het dorp Saint Jean du Gard

Het dorp Saint Jean du Gard is een bijzonder dorp in het hart van de Gardons-vallei. Een vallei die een uitzonderlijk panorama biedt over de regio. Dit dorp wordt immers beschouwd als de "parel van de Cevennen" en vormt een echte toeristische attractie. Als u echter op de camping Gard verblijft, leert u veel over de geschiedenis van de regio. Het museum “Maison Rouge” zal u veel vertellen. Bovendien kunt u tijdens dit verblijf de lokale markten van de Gard ontdekken en bovenal kunt u een uitje oefenen. Geweldig toch?

Wat de camping Les Plans voor u in petto heeft

Voor uw vakantie in de Gard is de 5-sterrencamping Saint Jean du Gard niet aan de zijlijn blijven staan ​​qua verhuur van uw accommodatie. Deze camping biedt u inderdaad een breed scala aan verhuur. Deze verschillende verhuur varieert afhankelijk van het budget en de smaak van de kampeerders. Zo kunnen we comfortabele stacaravans met 2 aparte slaapkamers opmerken, huizen zonder sanitair (bungalows) in twee versies, namelijk de standaardversie en de mezzanine. Er zijn ook luxe huisjes met 2 of 3 slaapkamers en tv.

We merken ook het Prestige huisje met 3 slaapkamers op. Dit huisje heeft daarentegen alle privileges namelijk een televisie, een vaatwasser en diverse andere diensten. Mocht u echter niet geïnteresseerd zijn in stacaravans of speelhuisjes, dan kunt u kiezen voor locaties. Deze locaties zijn ook verdienstelijk. Met een oppervlakte van ongeveer 100 m² kunnen deze staanplaatsen uw campers, caravans en tenten huisvesten. Naast accommodatie profiteren kampeerders van het privéstrand van de camping en het waterreservoir van meer dan 2.000 m².

Bovendien kunnen deze kampeerders genieten van het waterpark van de camping. Dit waterpark heeft namelijk een zwembad dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 250 m², een verwarmd zwembad met 4 waterglijbanen, 6 jacuzzi's, een opblaasbaar waterkasteel en een groot verwarmd peuterbad voor kinderen.

Bezoek deze site voor uw reserveringen of voor andere informatie.

Latest additions

aquamarijn-zeiltochten.nl