Kamperen in de Var: hoe doe je dat voordelig in de Var?

De Var is een departement van Frankrijk dat geschikt is voor vakanties vanwege het zonnige klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee. Het is erg populair bij veel Franse toeristen vanwege de vele zeer goed uitgeruste campings. Het bijzondere is dat u, ongeacht uw budget, kunt luieren in de Var. We geven je enkele tips om onvergetelijke momenten door te brengen tegen een lagere prijs in dit Franse departement.

Beste prijs-kwaliteitverhouding voor stacaravans in de Var

Om een ​​onvergetelijk verblijf door te brengen, moet u over een stacaravan kunnen beschikken. Zoek daarom een ​​camping Var Frankrijk tegen de scherpste prijzen. Camping Les Tomasses is het 4-sterren etablissement met zwembad voor u. Gelegen in Belgentier in de Provence-Alpes-Côte d'Azur, vindt u stacaravans in twee reeksen: comfort en premium. De stacaravans in deze reeksen zijn allemaal 24m2 met twee goed uitgeruste slaapkamers. Een grote slaapkamer en een tweede slaapkamer die geschikt is voor kinderen. Beddengoed is gratis en je hebt een keuken met stromend water. Profiteer van het terras om weer in contact te komen met de natuur. De comfortreeks is zonder airconditioning en de premium is ermee uitgerust. De prijs van de reservering varieert tussen 199 en 279 € / week met de mogelijkheid tot annulering.

Goedkope stacaravans in de Var

Le var biedt u ook een verscheidenheid aan andere stacaravans tegen een lagere prijs, op voorwaarde dat u de juiste camping kiest. Volg een rondleiding langs 3- en 2-sterrenaccommodaties, zoals de camping Var Frankrijk aan de oevers van Lac de Sainte Croix, op 300 meter van het meer in de Verdon. U kunt stacaravans van het type Idaho van 24 m2 huren die plaats bieden aan 4 personen voor het bescheiden bedrag van 40 € per nacht. Dit type accommodatie heeft twee slaapkamers, waarvan één met twee queensize bedden. Verder heb je een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche, lavabo en apart toilet. Ze zijn uitgerust met omkeerbare airconditioning voor de lounge-tuin. Tevens beschikt u over een half overdekt buitenterras. Andere soorten stacaravans zijn ook beschikbaar op deze site, waaronder Colorado, Arizona Luxe met Spa, Texas. Als u een aanzienlijk budget heeft, kunt u bungalows huren die zijn ingericht zoals thuis.

Bespaar geld door een stacaravan te huren in de buurt van Hyères

camping Var Frankrijk zoals Les palmiers kunnen ook een alternatief zijn voor een goedkoper verblijf in de Var. Dit etablissement, geschikt voor gezinnen, ligt op 5 minuten van het strand en biedt een gereduceerd tarief van -40% op de verschillende reeksen niet-restitueerbare stacaravans. Maak nu van de gelegenheid gebruik om te reserveren.

Latest additions

aquamarijn-zeiltochten.nl